2011-2012 Öğretim Yılı Yatay Geçiş Kontenjanları

27


2011-2012 öğretim yılı sosyal hizmet bölümleri için belirlenen yatay geçiş kontenjanları ve tarihleri aşağıda belirtildiği gibidir. Yine diğer lisans programlarında okuyanlarda belirtilen adreslerdeki listeleri inceleyerek gerekli bilgilere ulaşabilirler. Yatay geçiş şartlarını her üniversite kendisi belirleyerek web sitesinde ilan edecektir. Yatay geçiş ile ilgili genel şart ve ilgili mevzuata ulaşmak için şu adrese gidiniz.(http://www.yok.gov.tr/content/view/476/) Yatay geçişin ne olduğu hakkında ise buradan bilgi alabilirsiniz. Ayrıca yatay geçiş ile ilgili uzmantv’de yayınlanan videolara da şuradan ulaşabilirsiniz.

Özellikle üniversitesinden memnun olmayan, ailesine memleketine uzak olan öğrenciler yatay geçişi düşünebilirler. Ayrıca yatay geçiş birinci sınıf öğrencileri için daha ideal gözükmektedir.

Tüm bölümlerin ve üniversitelerin yatay geçiş takvimine ve kontenjanına buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.yok.gov.tr/content/view/883

Sosyal Hizmet Bölümleri Yatay geçiş Kontenjan ve Takvimi

 

sosyal hizmet yatay geçiş kontenjanları. ankara üniversitesi, sakarya üniversitesi, selçuk üniversitesi, hacettepe üniversitesi, adnan menderes üniversitesi, yalova üniversitesi, kocaeli üniversitesi
Yatay Geçiş Kontenjanları

sosyal hizmet yatay geçiş takvimi, başvurular ankara üniversitesi, sakarya üniversitesi, selçuk üniversitesi, hacettepe üniversitesi, adnan menderes üniversitesi, yalova üniversitesi, kocaeli üniversitesi

 

Doğrudan cihazınızda gerçek zamanlı güncellemeleri alın, şimdi abone olun.

27 Yorumlar
  1. tülay diyor

    merhaba ben ben atatürk üni aöf sosyal hizmetler okuyorum 3.sınıfa geçtim bu durumda yatay geçiş yapabilir miyim yapabilirsem de yapabileceğim üniversitelere nerden bakabilirim bu arada agno 3.44 80 90 hesaplaması nasıl yapılıyor cvplarsanız sevinirim

  2. esra diyor

    mrb,ben sosyal hizmet bölümü bingölü kazandım bu sene… ama şehir ile ilgili endişelerim var yatay geçiş yapmalımıyım lütfen yorum .. ???

  3. Kevser 005 diyor

     Mehmet Akif Ersoy Üniv. Türkçe Öğr. 1.sınıf öğrencisiyim. asıl bölümüm eşit ağırlık ama sözelden tercih yapmıştım. Bölümüme alışamadım. Sosyal Hizmet bölümüne yatay geçiş yapmak istiyorum.Bilgi verir misiniz?

  4. Duygu198285 diyor

    merhabalar ben acıkogretım sosyal hızmetlerde okuyorum (4 yıllık) özelde iş bulmamda bır dezavantaj yaratır mı sızce?

  5. Mgemici diyor

    not ortalaması değil benim geçeceğim bölümde 140 yazıyor böyle not ortalaması mı olur?
    Kontenjan ile alakalı muhtemelen açılımıda öğrenim gören kontenjan gibi bir şey olsa gerek

  6. zeynepp diyor

    Anladım peki teşekkürler.

  7. Murat ÇAY diyor

    ÖGK: Ortalama, en az sahip olmanız gereken not ortalaması.

  8. Murat ÇAY diyor

    yalan söylemiş, DGS o, yatay geçiş değil.

  9. zeynepp diyor

    Üniversitede devam etme gibi bir hakkım olduğunu söyledi

  10. ZEYNEPP diyor

    Bizi yanlış bilgilendirdiler o zaman çünkü ben bugün diplomımı aldım ve aöf bürosundaki bayan bana 12 kasım ile 16 kasım arasında yatay geçiş yapabileceğimi söyledi ?????

  11. Murat ÇAY diyor

    Arkadaşlar; birinden yardım istemek en son çareniz olsun, önce bir araştırın yatay geçiş nedir kim nereden nereye yapar, şartları neler, mevzuatından neler yer alıyor? Yukarıda ki yazıda neler yazıyor diye. 

    Yatay geçiş lisans okuyor iken bölümünüze denk olan lisans bölümüne yapılır. Siz ön lisanstan lisansa geçemezsiniz. 
    Başarılar.

  12. Murat ÇAY diyor

    dengi olan fakülteye geçebilirsiniz.

  13. Murat ÇAY diyor

    lisans okuyor olmanız gerekiyor. yatay geçiş linsans bölümünden lisans bölümüne geçmek içidir. yukarıda yönetmelikte belirtiliyor bu. Başarılar.

  14. Murat ÇAY diyor

    oluyor , geçen arkadaşlar olmuştu zamanında

  15. YARDIMMM EDİNNN MURAT BEY diyor

    MURAT ÇAY beye:
    Benim yatay geçişten haberim yoktu ne yazık ki.Ben sosyal hizmetler 2012 aöf önlisans muzunuyum.Seneye diğer üniversitelere yatay geçiş yapabiliyor muyum ? Şansım ne kadar olacak. Diploma ortalamam 62.43 LÜTFEN YARDIMCI OLUNNNN

  16. misafir diyor

    ögk ne demek :S dokuz eylul ısletme ye 220 dıo :S not ortalamaysa bu nasıl 220 oluo sacmalık.  ögk yı duzgunce bılen varmııı

  17. gizemm* diyor

    merhaba ben sağlık yüksek okulu hemşirelik kazandım.az sayıda fakülte yazdım nasılsa tutuyo diye ama  yazdıklarım tutmadı yüksekokul çıktı 4 yıllık.bazı  fakülteleri yazsaydım  tutuyomuş Seneye fakülteye geçebilirmiyim ? yatay geçişte eşdeğermi olması gerek dersleri aynı olsa bile ?

  18. H-t-c-94 diyor

    merhaba bu sene atatürk üni.aöf sosyal hizmet lisans programını kazandım örgüne geçmek istiyorum öyle bir hakkımız var mı?

  19. derbeder diyor

    ögk ne gerçekten?

  20. Leyla diyor

    nasıl yani benim seçmek istediğim üni. ögk 90 ortalama nasıl 90 olabilir :S

  21. Leyla diyor

    oluyomuş öğrenci işlerine sordum önemli olan derslerin uyuşmasıymıs

  22. Leyla diyor

    ögk nedir ?

  23. misafir diyor

    merhaba ben sosyal hizmetler açıköğretim önlisans programında 1. sınıfta okuyorum.ağırlıklı not ortalamamı 80 üzerinde tutarsam adnan menderes üniversitesi sosyal hizmetler lisans programına yatay geçiş yapma hakkım olurmu? böyle birşey mümkünse 2. sınıftamı yatay geçiş yapılıyor yoksa önlisans programımdan mezun oluncamı yapabiliyorum? bilgilendirirseniz sevinirim…

  24. Murat ÇAY diyor

    evet

  25. Saliha diyor

    merhaba,
    yatay geçiş kontenjanları takvimindeki ögk bölümü,yıl sonu ortalaması mıdır?

  26. Murat ÇAY diyor

    evet olur bir sakınca yok,

  27. M Alptug Bulut diyor

    ben düzce sağlık yüksekokulundayım.Yüksek okuldan fakülteye geçiş olur mu?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Anti-Spam Quiz: